Täyden palvelun

hammaslaboratorio

- vahvaa osaamista jo 30 vuotta

Tuotteet

HammasproteesitDigitaaliset jäljennökset/mallit sekä 3D-mallit:

Vastaanotamme skannereilla ja suukameroilla kuvattua avointa .stl -dataa, myös 3shapen .dcm -tiedostomuoto käy. Pystymme datan perusteella jyrsimään kruunujen ja siltojen rungot tai laser-sintraamaan rangan rungot sekä tulostamaan 3D-mallit. Tulostettavien 3D-mallien ansiosta voimme rungon jyrsimisen lisäksi myös polttaa posliinin rungon päälle tai valmistaa akryylityön.

Joustava osaproteesi:

Ikenenväristen, hieman läpikuultavien pinteiden ansiosta joustava proteesi on huomattavasti esteettisempi kuin muut irtoproteesit. Joustavat osaproteesit valmistetaan nylonista, joka sopii erittäin hyvin allergikoille. Lue lisää..

Metallokeramia:

Käytämme vain parhaita materiaaleja niin runko- kuin posliinityössä. Valmistamme metallokeraamisia kruunuja mm. kullasta, palladiumista sekä koboltti-kromista.
Posliinityössä käytämme Vita VMK95 -posliinia. Metalleina käytämme Begon sekä Cendres & Metaux’n lejeerinkejä.

Kokokeramia:

  • Zirconia-kruunut ja -sillat.
  • IPS e.max: inlayt, onlayt, laminaatit, kruunut ja sillat.

Implanttiprotetiikka:

Straumann, Astra, Xive, Osteofix, Nobel Biocare… Sinä valitset implanttimerkin, me valmistamme työn. Meiltä saat yksilölliset implanttijatkeet. Vaihtoehtoisesti voimme tilata osat suoraan maahantuojalta.

Rankaproteesi:

Valmistamme rangan rungot valamalla tai laser-sintraamalla. Voimme valmistaa laser-sintratut rangan rungot myös 3D-mallien päälle. Rankaproteesi voidaan valmistaa myös valkoisilla pinteillä.

Yhdistelmätyöt & erikoiskiinnikkeet

Valmistamme vaativatkin yhdistelmätyöt mm. teleskooppikruunut ja erikoiskiinnikkeitä edellyttävät työt ilman aikaa vieviä välisovituksia. Tilaamme erikoiskiinnikkeet (preciline, zl duolock ym.) suoraan maahantuojalta tai valmistajalta.

Löydät laajasta valikoimastamme myös mm. akryyliproteesit, purentakiskot, hammassuojat ja valkaisulusikat.

Tulosta tämä sivu
Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy