Täyden palvelun hammaslaboratorio

Töiden tilaaminen on helppoa

Joustavat osaproteesit

Runomatkan voittajalta terveiset

Matkakertomus sekä Hong Kongin ihania maisemia

Pidimme hammaslääkäripäivillä marraskuussa 2015 suuren runokilpailun, jossa oli pääpalkintona viikon kiertomatka Hong Kongissa ja Kiinassa. Tässä vielä voittajaruno:

Jos suusta puuttuu hammas,
hoida kuntoon tämä vammas.
Ei auta leasing eikä rent,
soita apuun InteraDent!

”Hei,

Terveiset pääsiäismatkalta Hong Kongista!

Matkamme alkoi Hong Kongin lentokentältä Cherry-oppaan opastuksella pikaisesti hotellin kautta kaupunkikierrokselle Hong Kongin iltavalaistukseen. Kävimme katsomassa buddha-patsaita ja rantamaisemia Hong Kongin saarella. Siitä jatkoimme mainiolle illalliselle risteilyaluksella, jonka kannelta ihastelimme jokailtaista valoshowta pilvenpiirtäjien katoilla. Maanantaina hyvin suunniteltuun retkiohjelmaan kuului kierros Lantaun saarella, käynti Victoria peakilla ja Madame Tussaudin vahamuseossa. Vierailimme myös Macaon saarella, jossa paikallisen oppaan johdolla saimme nauttia herkkuruoasta ja näyttävien casinoiden maisemista. Paljon ehdimme viikon aikana nähdä ja kokea, myös omaa aikaa shoppailuun ja vehreissä puistoissa kuljeskeluun jäi riittävästi.

Koko matkan ajan saimme nauttia vip-kohtelusta oman oppaan, autonkuljettajan ja luksusauton kera. Kiitos, InteraDent ikimuistoisesta reissusta!”

2018 © InteraDent Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojalauseke